De hub

Foto van de hub

In de bright ideas hub beleef je in een uur een hi-tech avontuur. Met VR-brillen en échte wereld-reddende uitvindingen. De hub reist het hele land door en komt dus ook bij jou in de buurt. Iedereen is welkom!

Reserveer gratis publiekstickets!

Een blik in de toekomst

Klassen die uitgenodigd zijn mogen een bezoek brengen aan de rondreizende bright ideas hub. In een uur doen de kinderen inspiratie op voor hun bright idea aan drie interactieve tafels. Ze verkennen wereldproblemen bij een dynamische halve globe, staan oog in oog met een robot- quizmaster en bouwen samen aan de stad van de toekomst. Dit alles onder begeleiding van een best gezellige robotische gastvrouw.

De bright ideas hub zal twee weken lang op vier verschillende locaties in Nederland staan.

Een bezoek aan de hub is een goed inspiratiemoment voor de bright ideas challenge.

Video: Wat is de bright ideas hub?

Een kijkje in de bright ideas hub met vlogger Dylan Haegens.

Transcript

Toegang voor scholen

In samenwerking met onze partners worden scholen uit de regio waar de hub staat ontvangen uitgenodigd. Tijdens het bezoek aan de hub doet de klas inspiratie op voor de ideeën die de kinderen tijdens de bright ideas challenge gaan bedenken.

Toegang voor publiek

Buiten schooltijd is de bright ideas hub op gezette tijden ook open voor publiek. Tickets voor publiek kunnen hieronder besteld worden. De tickets zijn gratis en worden per e-mail toegestuurd (geen mail ontvangen? Controleer dan ook de junkmail folder). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten voor de aangegeven aanvangsttijd aanwezig bent. Zie ook onze huisregels.

Locaties

De bright ideas hub bezoekt van 9 april tot en met 20 april Almere.

Op zondag 15 april zijn zowel de bright ideas hub als het Klokhuis geopend en zijn er allerei leuke workshops te doen tussen 12.00 – 17.00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Adres bright ideas hub

Het Klokhuis
Roald Amundsenstraat 5
Almere

De overige locaties worden later bekend gemaakt.

Reserveer gratis publiekstickets

Top