De hub

Foto van de hub

Groep 7, opgelet: speciaal voor jullie gaat een futuristische hub door het hele land reizen. In anderhalf uur een interactieve hi-tech beleving, met VR-brillen en échte wereld-reddende uitvindingen. Zijn jullie erbij?

Een blik in de toekomst

Klassen die uitgenodigd zijn mogen een bezoek brengen aan de rondreizende bright ideas hub. In anderhalf uur doen ze inspiratie op voor hun bright idea aan drie interactieve tafels. Ze verkennen wereldproblemen bij een dynamische halve globe, staan oog in oog met een robot- quizmaster en bouwen samen aan de stad van de toekomst. Dit alles onder begeleiding van een best gezellige robotische gastvrouw.

De bright ideas hub zal twee weken lang op vijf verschillende locaties in Nederland staan.

Video: Wat is de bright ideas hub?

Een kijkje in de bright ideas hub met vlogger Dylan Haegens.

Transcript

Toegang voor scholen

Klassen die meedoen met de bright ideas challenge, ontvangen een uitnodiging de hub te bezoeken. Tijdens het bezoek aan de hub doet de klas inspiratie op voor de ideeën die de kinderen tijdens de bright ideas challenge gaan bedenken.

Toegang voor publiek

De bright ideas hub is in het weekend ook open voor publiek en u kunt hiervoor vooraf een ticket bestellen. Er kunnen meerdere personen op één ticket. Geef daarom aan met hoeveel volwassenen - inclusief uzelf - en met hoeveel kinderen u komt. Uw ticket wordt u na bestellen per e-mail kosteloos toegestuurd en is op de vermelde dag en tijdslot geldig. Zorg er aub voor dat u ten minste 15 minuten voor de aangegeven aanvangsttijd aanwezig bent. Zie ook onze huisregels

Top