De hub

Foto van de hub

In de bright ideas hub beleef je in anderhalf uur een hi-tech avontuur. Met VR-brillen en échte wereld-reddende uitvindingen. De hub reist het hele land door en komt dus ook bij jou in de buurt. Iedereen is welkom!

Een blik in de toekomst

In de hub doe je in anderhalf uur inspiratie op, je verkent wereldproblemen bij een dynamische halve globe, staat oog in oog met een robot-quizmaster en bouwt samen aan de stad van de toekomst. Dit alles onder begeleiding van een best gezellige robotische gastvrouw.

Door de weeks is de hub exclusief voor klassen die deelnemen aan de bright ideas challence, zij ontvangen daarvoor vanzelf een uitnodiging. In het weekend is de hub publiekelijk toegankelijk.

De bright ideas hub zal twee weken lang op vijf verschillende locaties in Nederland staan.

Video: Wat is de bright ideas hub?

Een kijkje in de bright ideas hub met vlogger Dylan Haegens.

Transcript

Toegang voor scholen

Klassen die meedoen met de bright ideas challenge, ontvangen een uitnodiging de hub te bezoeken. Tijdens het bezoek aan de hub doet de klas inspiratie op voor de ideeën die de kinderen tijdens de bright ideas challenge gaan bedenken.

Toegang voor publiek

De bright ideas hub is in het weekend ook open voor publiek en u kunt hiervoor vooraf een ticket bestellen. Er kunnen meerdere personen op één ticket. Geef daarom aan met hoeveel volwassenen - inclusief uzelf - en met hoeveel kinderen u komt. Uw ticket wordt u na bestellen per e-mail kosteloos toegestuurd en is op de vermelde dag en tijdslot geldig. Zorg er aub voor dat u ten minste 15 minuten voor de aangegeven aanvangsttijd aanwezig bent. Zie ook onze huisregels

Top