De jury

Ben je benieuwd wie jullie slimme ideeën gaat beoordelen? De jury bestaat uit drie experts, Dylan Haegens en Buddy Vedder. Samen selecteren ze de 15 beste regionale ideeën van Nederland en kiezen ze drie uiteindelijke landelijke winnaars.

Dylan Haegens

Dylan Haegens

Jurylid Dylan Haegens (24) is een van Nederlands’ bekendste YouTubers. Dylan wil jullie graag op een leuke manier stimuleren om na te denken over oplossingen voor grote uitdagingen. Hij heeft zelf een top 10-serie gemaakt die te zien is op zijn YouTube kanaal vol met experimenten die met wetenschap en technologie te maken hebben. Bekijk de video hier. Dylan vindt het een geweldige eer dat hij als jurylid van de bright ideas challenge jullie creatieve ideeën mag beoordelen.

Buddy Vedder © Nico Kroon AVROTROS

Buddy Vedder

Waarschijnlijk kennen jullie Buddy Vedder (22) van Goede Tijden Slechte Tijden, of van het muziekprogramma Zapp Kids Top 20. Hij is acteur, presentator en performer. Juist daarom zal hij ook de uiteindelijke winnaars bekendmaken tijdens het Generation Discover festival op 4 oktober. Buddy krijgt veel energie van alle slimme ideeën die door jullie worden ingezonden en vindt het leuk om samen met jullie na te denken over hoe jullie in de toekomst wetenschap en technologie kunnen gebruiken. Kortom, de rol als jurylid van de bright ideas challenge is op zijn lijf geschreven!

Als de bright ideas ingestuurd zijn, begint het werk voor de jury. Zij maken uit alle inzendingen een selectie van de meest originele, vernieuwende, verrassende en effectieve bright ideas. De 15 beste ideeën – drie ideeën per regio – worden tot leven gebracht in een echte VR visualisatie. Zo komen de winnende bright ideas echt tot leven!

Jullie bright idea in VR?

De winnende ideeën worden in VR uitgewerkt.

Transcript

Bekijk de winnende ideeën

Top