De winnaars

We maken ideeën echt. Tenminste, virtueel echt. De bright ideas challenge eindigt niet bij de inzending. Onze professionele jury kiest de 15 beste ideeën van Nederland. En die ideeën nemen we heel serieus.

Jullie idee in een VR bril

Als de bright ideas ingestuurd zijn, begint het werk voor de jury. Zij moeten uit alle inzendingen een selectie maken van de meest originele, vernieuwende, verrassende en effectieve bright ideas. De 15 beste ideeën – drie ideeën per regio – worden flink onder handen genomen. De winnende teams gaan aan tafel met een professionele ontwerper. Die ontwerper maakt vervolgens een echte VR visualisatie van hun bright idea. Die 15 visualisaties zijn te bekijken op het volgende Generation Discover festival.

Zo komen de winnende bright ideas echt tot leven.

De 15 beste ideeën worden in VR uitgewerkt.

Transcript

Op het Generation Discover festival wordt de nationale prijs uitgereikt. De drie beste bright ideas van 2017. Die winnende teams nemen een VR headgear mee naar huis en kunnen zo hun bright idea aan de hele wereld laten zien. Tijdens de challenge in 2018 mogen zij plaats nemen in een jury om de nieuwe winnaars te bepalen.

Niet helemaal duidelijk hoe een professionele VR visualisatie eruit ziet? Knutsel dan eens een cartboard VR in elkaar, laadt één van onderstaande filmpjes en laat je verbazen door de wondere wereld van Virtual Reality.

Mission to Jupiter - 360° video

In dit voorbeeld vlieg je met de ruimtesonde "Juno" naar Jupiter.

Transcript

Future city - 360° video

Een mooi voorbeeld van hoe een idee voor een stad er in VR uit kan zien.

Transcript

Future kitchen - 360° video

In dit voorbeeld presenteert Whirlpool de keuken van de toekomst in VR.

Transcript

Future bees - 360° video

Een 360° video over bijen en hun bijdrage aan de toekomst.

Transcript
Top